Menu
GOTHE.SE
Familjen Göthe's hemsida
  • Hem
  • Mer
    • Mats Göthe
    • design.gothe.se
    • Lindgatan
    • Hålviken
    • Brytsbo Vsf
    • Hanna och Oscar
    • Ellie
  • Blogs
    • Mat & Recept
    • Resor & Bilder
    • Album
    • Blog
    • @IBM
    • @SMHI
    • @Uppsala University
  • English
  • Swedish
Close Menu
February 16, 2011

Pannacotta

mats Mat & Recept desert

Ingredienser

  • 5 dl grädde
  • 3/4 dl socker
  • 1/2 vaniljstång
  • 2 gelatinblad

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i lite kallt vatten i en skål.
  2. Skär vaniljstången på längden. Skrapa ur vaniljfröna i en kastrull. Lägg i stängerna.
  3. Tillsätt grädde och socker till vaniljen i kastrullen. Koka upp och rör då och då.
  4. Krama ur gelatinbladen och tillsätt till kastrullen med gräddblandningen. Rör tills gelatinbladen löst sig i den varma grädden.
  5. Förbered portionsglas. Häll upp grädden i glasen.
  6. Ställ pannacottan att stelna i kyl i några timmar

Related Posts

Mat & Recept

Picklade Senapsfrö (med Rödlök)

Picklade gula och bruna senapsfrö. Senap med lök, eller lök med lite senap. Efter smak eller vad man skall ha inläggningen till.

Mat & Recept

Satay med Kyckling eller Biff

Fantastiskt god jordnötsås till kyckling eller biff. Kraftig smak av chili, lime och koriander

Mat & Recept

Steka på Saltsten

Prova att steka kött på saltsten.

Back To Top
GOTHE.SE
  • Hem
  • Mer
    • Mats Göthe
    • design.gothe.se
    • Lindgatan
    • Hålviken
    • Brytsbo Vsf
    • Hanna och Oscar
    • Ellie
  • Blogs
    • Mat & Recept
    • Resor & Bilder
    • Album
    • Blog
    • @IBM
    • @SMHI
    • @Uppsala University
© 2018 Mats Göthe at GOTHE.SE